2 відгуків
Агов! Мерщій до нас! Спробуй "Радомілк" - це просто клас!Агов! Мерщій до нас
+380 (97) 995-14-12
+380 (67) 865-96-03
+380 (98) 217-16-13
ДП "Радомілк"
Топ продаж

Масло солодковершкове ДСТУ 83% жирності 1кг ТМ Радомілк

Ціну уточнюйте

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Масло солодковершкове ДСТУ 83% жирності 1кг ТМ Радомілк
Масло солодковершкове ДСТУ 83% жирності 1кг ТМ РадомілкНемає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (97) 995-14-12
Відділ продажів ДП "Радомілк"
  • +380 (67) 865-96-03
    Магазин Столичний ринок
  • +380 (98) 217-16-13
    Відділ продажів м. Київ
+380 (97) 995-14-12
Відділ продажів ДП "Радомілк"
  • +380 (67) 865-96-03
    Магазин Столичний ринок
  • +380 (98) 217-16-13
    Відділ продажів м. Київ
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Масло з яскраво вираженим вершковим смаком і однорідною консистенцією, виготовлене на основі натуральних вершків, які були отримані з добірного коров'ячого молока.

Цінність вершкового масла в тому, що воно багате молочними жирами (83%), білками, мінеральними речовинами, а також вітамінами (А, B, C, D, Е і К). Крім цього, воно містить незамінні амінокислоти Омега-3 й Омега-6, які не синтезуються в організмі, а повинні надійти з їжею. Вершкове масло відрізняється високою поживністю та гарною засвоюваністю.

Завдяки вмісту цінних поживних речовин, вершкове масло сприяє покращенню, роботи серцево-судинної системи, еластичності кровоносних судин, загоює рани шлунку і змащує його стінки. Також воно поліпшує стан шкіри, бере участь у виробленні гормону щастя – серотоніну, насичує організм як жирами і білками, так і вітамінами і амінокислотами, служить відмінним джерелом енергії.

Смачне вершкове масло можна використовувати при приготуванні смажених страв, крему, різноманітного тіста для випічки. А ще краще воно смакуватиме з бутербродом до сніданку.

Виготовлення вершкового масла починається з ретельного лабораторного дослідження молока щодо відповідності ДСТУ 3662-18.

– Після цього молоко проходить очистку на спеціальних фільтрах і охолоджується до температури 2-6 °C.

– Далі, через 2-4 години необхідного резервування, молоко подається на сепаратор, де при 35-40 °C здійснюється відділення вершків необхідної жирності.

– Потім вони охолоджуються до 2-6 °C, пастеризуються при температурі 90–105 °C, сепаруються при 65-90 °C і на маслоутворювачі перетворюються на вершкове масло.

 

Контроль якості

Перед пакуванням та проведенням маркування, ми неодмінно проводимо детальний лабораторний аналіз усіх партій масла, перш за все за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, а ще за смаковими та органолептичними характеристиками, після чого видається декларація виробника.

Жирність:

83%

Вага:

1000

Упаковка:

фольга

   

Зберігання:

75 діб — при t від -12°С до -18°С
60 діб — при t від -6°С до -11°С
35 діб — при t від 0°С до -5°С

Склад

Натуральні пастеризовані вершки з коров'ячого молока. Не містить ГМО, консервантів, барвників та смакових добавок.

Характеристики
Основні
Вага1000 г
ВиробникРадомілк
Країна виробникУкраїна
УпаковкаФольга
СкладНатуральні пастеризовані вершки з коров'ячого молока. Не містить ГМО, консервантів, барвників та смакових добавок.
Жири83 %
Ціна за 1 кг263
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner