Сир Адигейський (вакуум) 40% ТМ Радомілк
Ціну уточнюйте
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (67) 865-96-03Магазин Столичний ринок
- +380 (98) 217-16-13Відділ продажів м. Київ
М'який сир, що володіє кисломолочним смаком і ніжною консистенцією. Належить до групи м'яких сирів без дозрівання. Сир виробляють з пастеризованого молока з використанням кисломолочної сироватки для осадження білків молока. Адигейський сир відноситься до дієтичних продуктів харчування і має високу харчову цінність за кількісним складом основних речовин.
Адигейський сир виготовляють з цільного молока. У процесі використовують молочну сироватку і харчову сіль. Такий сир є низькокалорійним продуктом, що володіє високою харчовою цінністю. Масова частка жирності в сухій речовині — 40%. Співвідношення БЖУ на 100 грам продукту:
- жири — 16 г.
- білки — 19 г.
- вуглеводи — 1,5 г.
В хімічному складі сиру також присутні:
- поліненасичені жирні кислоти.
- комплекс вітамінів групи B, A, PP.
- мікроелементи (цинк, мідь).
- набір макроелементів (магній, кальцій, натрій, фосфор).
Калорійність продукту на 100 г — 226 калорій .
Основні | |
---|---|
Виробник | Радомілк |
Країна виробник | Україна |
Тип | М'який сир |
Жирність | 40 % |
Тип молока | Коров'яче |
Смак, додатки | Пряжене молоко |
Вага | 1000 г |
Склад | Виготовляють з цільного молока. У процесі роботи використовують молочну сироватку та харчову сіль. |
Ціна за 1 кг | 178.5 |
- Ціна: Ціну уточнюйте