Сир розсольний Моцарелла 45% (вакуум) ТМ Радомілк
Ціну уточнюйте
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (67) 865-96-03Магазин Столичний ринок
- +380 (98) 217-16-13Відділ продажів м. Київ
Моцаре́лла, моццаре́лла - витяжний сир з молоко корів, твердої консистенції, використовується при приготуванні піци, а також в різних салатах, запіканках, лазаннях.
Сир розсольний "МОЦАРЕЛЛА" з масовою часткою жиру в сухій речовині 45%
ТУ У 15.5-34484625-029:2007
Склад: продукту молоко коров'яче незбиране, молоко знежирене, молокозгортальний ферментний препарат, закваска бактеріальна, кальцій хлористий (Е 509), сіль кухонна, вода питна.
Харчова (поживна) на 100 г проекту: білки - 23 г; жири - 24,3 г; вітамін С-1,2 мг. Енергетична цінність (калорійність 100 г продукту) - 311,0 ккал (1300 кДж)
Строк придатності: за температури від 0°С до 6 С включно та відносній вологості повітря не більше ніж 85% - 60 діб. Дата виготовлення та маса нетто вказані на додатковій етикетці.
Виробник: ДП «Радомілк»: Адреса потужностей виробництва: 12201, Україна, Житомирська область, м. Радомишль, вул.І. Франка, 10
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Радомілк |
Країна виробник | Україна |
Тип | М'який сир |
Склад | Молоко коров'яче незбиране, молокозгортаючий фермент |
Жирність | 45 % |
Тип молока | Коров'яче |
Смак, додатки | Пряжене молоко |
Ціна за 1 кг | 196 |
- Ціна: Ціну уточнюйте